2019-2020 01.06.2019  -  31.05.2021
Vejledning

Børnehold (BH)
Børneholdene er for alle børn i alderen 2-7 år. Her beskæftiger man sig med lege i alle afskygninger. Legene & øvelserne giver samtidig en god mulighed for at viderudvikle sig indenfor gymnastikken.

Vi håber at de tilstedeværende forældre vil være behjælpelig med, at sætte redskaberne op når træningen begynder og sætte det på plads igen efter træningen. Dette vil give børnene mere tid til selve træningen og legene.
 
Bemærk nogle er halvårlige hold.  Hvis man ønsker at gå i begge halvår, skal der tilmeldes 2 hold til oktober. Der gives 25% rabat ved tilmeldningen af 2. hold. Der udleveres også T-shirt til den deltagne voksne.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Sommertræning (SOM)
Sommertræning for nuværende medlemmer
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Piger (Piger)

Pigehold  er for både begyndere og øvede fra 7 år og opefter. Træningen for alle hold består primært af grund-, styrke- og smidighedstræning samt oplæring i pigeredskaber.  


Der er mulighed for, at indbetalingen af kontingentet på pigehold 4, kan betales over to rater. Første halvdel betales ved indmeldelse, og anden rate betales senest d. 30. oktober.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Drenge-Spring (D1)
Drengeholdet er for begyndere og øvede i alderen 7år og opefter. Træningen vil primært bestå af grundtræning, styrketræning udelukkende ved brug af egen krop (ikke vægttræning), smidighedstræning og oplæring i  spring og drengeredskaber.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Spring (S)
Springholdene er for alle der har lyst til at være med til noget sjovt og lidt anderledes spring gymnastik. Alderen er fra 6 år og opefter. Til træningen vil der være mulighed for at øve og lære nye spring på air track.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Passive (PAV)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)